Let's share yur kind words here... (" _ ")

Saturday, August 21, 2010

4 tahun berakhir di hari Konvokesyen...

Majlis Konvokesyen ke-38 Universiti Kebangsaan Malaysia.
Fakulti Pendidikan
9 Ogos 2010

Alhamdulillah. Dengan izin dan kasih-sayang Allah, hari yang sangat ditunggu-tunggu oleh sahabat-sahabat saya telah tiba dan sekali lagi kami dipertemukan di dalam sebuah dewan bersejarah iaitu Dewan Canselor Tun Abdul Razak atau lebih terkenal dengan singkatannya DECTAR. Dengan izinNya juga, segalanya berjalan dengan lancar dan cepat seperti yang saya hajati bermula daripada awal sehingga akhir. Segala Puji bagi Allah. Ini adalah sedikit perkongsian gambar yang telah dirakamkan....


Di depan masjid UKM-hari ambil jubah
Oren adalah kaler Fakulti Pendidikan...jgn pelik ye..hehe

Bawa adik-adik berjalan di Pesta Konvokesyen
08.08.2010

Sebelum masuk ke dewan, rezeki jumpa Dr.Izham,pensyarah kesayangan
kami...sempat bergambar kat tepi jalan...

Berjaya jugak beratur sederet ahli rumah sewa 'Baiti Jannati' dan
ahli study group 'Ukhuwwah-study'..tp Ikin n Mus
terlepas ke kerusi belakang...


Selesai konvo..sempat bergambar dalam dewan..

Dengan Ummi,Abah dan adik2

Ummi dan Abahku...

Girls..hehe..si baju biru jadi driver of the day hari ni..hehe

bersama kakak kembarku yang datang dari jauh
Universiti Malaya..Aishah Asri
Gandingan graduan Fakulti Pendidikan 2 Universiti...

5 comments:

halawatul iman said...

salam...mabruk ya ukti!..
dah konvo..
moga dapat jd graduan yang berjaya dgn syahsiah islam..insyaAllah..

kalau kak ade sekali n aishah asri,tambah lg satu graduan pendidikan =)...

pepun..tahniah!

ARMS said...

Salam....kak nawal...tahniah~~
lambatnye upm convo....
huhuhu...

nawal said...

kak aisyah...

jazakillah..yups..kalau akak ada jadi 3 graduan pendidikan berlainan universiti...tahniah jg utk akak yea..miss u..

syah..tahniah utk awak jg..thanx..

mOmO said...

Salam..

Tahniah Nawal...
Nape nt tak igtkan ana nt nye konvoksyen...

Boleh ana pi..

Anonymous said...

milah,,.ana rasa ana ada msg anti time tuh..tp tak ingat laa anti balas ke tak...ana ada gtau kat fb kan? malu lah nak heboh2 sgt..hihi